Bijzondere kerstpakketten

Het geven van kerstpakketten is een leuk moment om te doen. Op het moment dat de werknemers het kerstpakket open maken en zien wat er in zit, zal de glimlach op het gezicht worden getoverd. Hoe groot deze glimlach is, hangt allemaal af van het kerstpakket en de bijzonderheid er van. 

Bij Kerstpakketten Plein zijn diverse leveranciers te vinden die hun specialiteit gebruiken om de meest bijzonderste kerstpakketten samen te stellen, zodat u het personeel op alle fronten kunt verrassen. 

De trend van bijzondere kerstpakketten

Het jaarlijkse evenement bij leveranciers is wat het dit jaar uit de boeg is gevallen om als bijzonder kerstpakket te schenken. Hieronder geven we een beeld wat voor bijzonders het jaar 2020 en 2021 waren. 

2020 
In het jaar 2020 stonden kerstpakketten centraal met als thema de wereld. Bijzondere kerstpakketten waren samengesteld uit unieke streekproducten van een land. Zoals tapas gerechten en tapas keukengerei om zelf heerlijke Spaanse tapas te maken. Zo stonden ook landen als Australië, Indonesië, Colombia, Frankrijk ook centraal met hun unieke smaak voor eten en natuurlijk wijn. 

Daarnaast was dit ook het moment dat andere soorten kerstpakketten op de markt kwamen, zoals kerstpakketten op maat en eigen keuze pakketten. 

2021
In het jaar 2021 was de trend niet geheel verschillend met het jaar 2022 en waren kerstpakketten met een thema nog altijd zeer aantrekkelijk en overigens bijzonder. Van landthema’s werd dit omgezet tot de bijzondere kerstpakketten uit onze eigen omgeving. Van producten uit Twente, Groningen of de Limburgse streekproducten. Daarnaast werd het budget vergroot bij veel bedrijven en mochten de kerstpakketten exclusiever gemaakt worden. Bijzondere producten werden toegevoegd als een barbecue of elektronica en het werd interessant om een kerstpakket te kopen

Bijzondere kerstpakketten bestellen

Wat het jaar 2022 gaat brengen is nog altijd een vraag, maar we weten wel dat het een bijzonder jaar gaat worden. Met name door de oorlog in Oekraïne zijn de kosten hoger geworden. Dit geldt ook voor kerstpakketten leveranciers. Doorgaans begint het bestellen van kerstpakketten rond juni en augustus. Op dat moment is er nog voldoende keus en kunt u kiezen uit het gehele assortiment. Hoe dichterbij kerst komt, hoe moeilijker het wordt om aan de bijzondere kerstpakketten te komen. 

Kerstpakketten Plein verwacht dat de thema pakketten nog altijd goed in de smaak zullen vallen en dat er meer gekeken gaat worden naar duurzaamheid. Daarnaast waren er voorheen kerstpakketten voor mannen en vrouwen, maar dit zal ook langzaam veranderen naar gender neutrale kerstpakketten. Bekijk hier meer over de populaire kerstpakketten van 2022.

Als laatste wordt er verwacht dat traditionele kerstpakketten weer in de smaak gaan vallen. Kerstpakketten die gevuld zijn met heerlijke lekkernijen. Terug naar hoe het vroeger was, zo kunt u het thema wel noemen. Vooralsnog merken we dat het een zware tijd is om te veel uit te geven, vandaar dat een traditioneel pakket zeer goed gaat vallen, voor zowel werknemers als werkgevers. 

De prijs van kerstpakketten wordt doorgaans berekend over de omvang en niet over de kwaliteit inhoud. Bekijk hier meer informatie over goedkopere kerstpakketten >>
Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.