Het schenken van duurzame kerstpakketten 

Het schenken van kerstpakketten en letten op de duurzaamheid zijn twee bekende begrippen in Nederland. Als eerst worden er kerstpakketten gemaakt om waardering te geven aan werknemers of andere mensen. Veel werkgevers vinden het vaak ook een mooi moment om even uit te pakken met luxe kerstpakketten

Het is tegenwoordig niet meteen belangrijk dat het geschenk luxe is. Het is ook belangrijk dat de productie van kerstpakketten op een duurzame manier gedaan wordt. Het moet geen schadelijke elementen voor het natuur en de mens bevatten. Steeds meer bedrijven melden zich daarom ook aan bij MVO Nederland, omdat ze volledig duurzaam produceren en duurzame kerstpakketten aanbieden. 

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Wanneer er gekeken wordt naar duurzame kerstpakketten dan komt het begrip van maatschappelijk verantwoord ondernemen zeker aan bod. Dit moet ook wel als de leverancier partner bent of wilt zijn van MVO Nederland. De producten die gekozen kunnen worden voor het kerstpakket zijn allemaal niet schadelijk en hebben geen negatieve gevolgen voor zowel de mens als de natuur. Hierdoor is er keuze om voor een duurzame leverancier te kiezen de kerstpakketten verstuurd op een maatschappelijk verantwoorde manier. 

Wanneer u als organisatie veel bezig bent met duurzaamheid is het vaak een must voor zowel klanten als het personeel dat er duurzame kerstpakketten schenkt aan het werknemers, leveranciers of belangrijke klanten. U kunt dit overigens ook op een positieve manier bekijken en het imago van duurzaam ondernemen versterken met duurzame kerstpakketten. 

Kerstpakketten plein helpt met het vinden van bedrijven die duurzame kerstpakketten hebben en waar u kerstpakketten kunt kopen.  

Goed gevoel creëren met een kerstgeschenk

Duurzame kerstpakketten zijn verpakkingen die afval en vervuiling tot een minimum beperken en die zijn gemaakt van gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen. Ze kunnen ook na de vakantie zelf worden hergebruikt of gerecycled. Er zijn veel verschillende soorten duurzame kerstpakketten beschikbaar, dus u kunt degene kiezen die het beste bij u past.

De kerst staat bekend om samenhorigheid, feest en gezelligheid waarbij u dit viert met vrienden, familie, maar ook met het personeel. De meeste bedrijven doen voor het kerstfeest een middag/avond organiseren waarbij de kerstborrel van pas komt. 

Dit is direct het geschikte moment om duurzame kerstpakketten te schenken om het goede gevoel van kerst vast te houden, om het vervolgens door te geven aan de rest. Daarnaast zorgt het ook voor extra betrokkenheid van de werknemers doordat ze duurzame kerstpakketten ontvangen. Bent u op zoek naar een verantwoord kerstpakket, bekijk dan de mogelijkheden van duurzame leveranciers op Kerstpakketten Plein. 

Bekijk het overzicht van MVO Nederland en selecteer jouw kerstpakket. 


 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ontzettend belangrijk, evenals bij kerstpakketten. Bekijk hier meer informatie over duurzame kerstpakketten >>
Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.