Soorten kerstpakketten in Nederland

De laatste jaren komen er steeds meer leveranciers op de markt die allerlei kerstpakketten verkopen.  Er zijn veel soorten kerstpakketten te vinden bij leveranciers die door heel Nederland gelokaliseerd zijn. De vraag is natuurlijk welk kerstpakket het beste is en daar wil Kerstpakketten Plein graag mee helpen. 

Welke soort kerstpakket kun je tegenkomen? 

Er zijn meerdere soorten kerstpakketten die u kunt vinden bij leveranciers. Van grote tot kleine kerstpakketten in diverse prijsklasse. Van duurzame kerstpakketten tot luxe kerstpakketten tot exclusieve kerstpakketten. Het is allemaal te vinden bij de leveranciers van Kerstpakketten Plein. 

Het is tegenwoordig niet meer zo traditioneel als vroeger. Hieronder vindt u een overzicht van soorten kerstpakketten. 

Traditionele kerstpakket 

Wanneer er gedacht wordt aan een traditionele kerstpakket, dan zullen de meeste mensen denken aan een grote doos gevuld met lekkernijen en voedingsmiddelen voor de kerst. Een kerstpakket is ook ontstaan door het schenken van voedsel en tegenwoordig is het meer dan alleen maar etenswaar. Het blijft overigens wel bij de traditionele door etenswaar toe te voegen, maar doorgaans  zit er een hoofdartikel in als Eye catcher. Dit kunnen diverse producten zijn als badjassen, geurtjes, koffers of elektronica. De soorten kerstpakketten hangen ook allemaal af van het budget. Hoe exclusiever het kerstpakket is, hoe duurder het kerstpakket wordt. Toch hebben voldoende bedrijven het geld over om medewerkers te belonen voor hun passie, toewijding en loyaliteit. 

Een eigen keuze pakket

Een eigen keuze pakket is een nieuwe trend om te kiezen als soort kerstpakket. Hierdoor biedt u de mogelijkheid aan medewerkers om een geschenk te selecteren op maat. Dat wil zeggen dat iedere medewerker een geschenk kiest waar het ook daadwerkelijk tevreden mee is en iets aan heeft. 

Het concept eigen keuze pakket kunt u bestellen bij een leverancier. Selecteer het gewenste budget en vervolgens krijg je allerlei giftboxen toegestuurd. Deze giftboxen bevatten een giftcard en natuurlijk een kerstwens. Met deze giftcard kan een medewerker inloggen op een gepersonaliseerde webshop. Deze webshop wordt specifiek voor het bedrijf klaargezet met de juiste huisstijl. Medewerkers kunnen dan via deze webshop allerlei producten selecteren, met ieder een eigen maximum budget. Het is een soort kerstpakket dat in de laatste jaren steeds vaker gekozen wordt door werkgevers. 

Voordelen eigen keuze pakket

  • De medewerker kiest zelf een product wat bij hem past.
  • Het invoeren van een maximum bedrag per giftcard.
  • Minder opslagruimte nodig door de giftboxen in plaats van grote kerstpakketten. Het is overigens ook eenvoudiger om een kerstpakket te laten bezorgen

Maatwerk kerstpakket

Een van de soorten kerstpakketten die ook zeer ideaal zijn, zijn de kerstpakketten op maat. Wanneer u een kerstpakket hebt gevonden, maar een aantal wijzigingen in de producten wil doorvoeren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Dit zijn de maatwerk kerstpakketten. Er is ook een mogelijkheid om de gehele kerstpakket zelf samen te stellen op maat. 

Een maatwerk kerstpakket heeft overigens alleen een belangrijke voorwaarden, dat het op tijd aangegeven wordt. Bij een vroege bestelling is het namelijk toepasbaar. U kunt bij een maatwerk kerstpakket uw wensen doorgeven en de leverancier gaat aan de slag om een kerstpakket samen te stellen met betrekking tot jouw doorgegeven wensen. Een origineel kerstpakket wordt op deze manier tot stand gebracht. 

De juiste soort kerstpakket vind je met Kerstpakketten Plein

Er zijn verschillende soorten kerstpakketten te verkrijgen om te geven aan het personeel als beloning van het harde werk. Het geeft daarnaast ook direct extra motivatie om het jaar weer goed te beginnen. Een bedrijf zonder tevreden werknemers, is geen goedlopend bedrijf. Samen met Kerstpakketten Plein kunt u een kerstpakket vinden dat geschikt is voor iedere werknemer. 

Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.