Goede voornemens met een gezonder kerstpakket

Door middel van een kerstpakket medewerkers helpen hun persoonlijke doelen te bereiken door met kerst gezonde en lokale snacks aan te bieden.

Een kerstpakket met lokale producten

Gezonde en lekkere kerst snacks worden dit jaar steeds populairder. Opvallend is dat klanten een speciaal pakket willen samenstellen met lokale producten, in plaats van alleen ongezonde lekkernijen in een kerstpakket stoppen tijdens het decemberseizoen!

De corona epidemie en kerstpakketten

Vorig jaar moesten kerst leveranciers oplossingen vinden voor de coronamaatregelen. Sommige cadeaugroothandels hebben het mogelijk gemaakt om pakketten rechtstreeks bij de medewerkers te bezorgen, hoe zal het dit jaar gaan en waar moeten bedrijven rekening mee houden? Lees het hier.

Bereid je voor op nieuwe maatregelen

Feestjes zijn weer begonnen! Maar is dit echt zo? Medewerkers van drie verschillende groothandels zijn nu al oplossingen aan het bedenken voor mogelijke nieuwe coronamaatregelen in December. Allemaal adviseren ze ondernemers en werkgevers om vroeg kerstpakketten te bestellen voor 2022, zo snel mogelijk zelfs! Want ook al ben je niet gelijk van plan om het cadeau te gebruiken, wie weet wat er de aankomende tijd gebeurt!?

Vraag naar duurzame kerstpakketten

De vraag naar duurzame kerstpakketten neemt toe. Dit jaar lijkt het erop dat ieders favoriete tijd van het jaar in het teken zal staan van milieuvriendelijke cadeaus geven en teruggeven! Omdat mensen milieubewuster zijn geworden, zijn ze op zoek naar artikelen die onze planeet en haar bewoners niet schaden. Eén thema krijgt in 2022 speciale aandacht: milieuvriendelijke geschenken.

Inflatie en de keuze van een kerstpakket

De economische onzekerheid treft iedereen, niet alleen bedrijven. Met stijgende energieprijzen, fluctuerende benzinekosten, en personeelsterkorten hebben we minder te besteden. Hoe kies je nu ook dit jaar het juiste kerstpakket?

Een nieuwe hobby als kerstpakket

Geef je dierbaren dit jaar het perfecte cadeau met een heerlijk en gezond kerstpakket! Geef bijvoorbeeld een kerstpakket waarmee werknemers hun eigen maaltijd kunnen bereiden, van bakbenodigdheden tot tuingereedschap. Het leukste aan deze cadeaus? Je werknemers kennis laten maken met een nieuwe hobby. Lees dit artikel voor ideeën.

De Nederlandse traditie kerstpakketten in Zuid-Afrika

Ben je benieuwd hoe onze nederlandse kerstpakketten traditie terecht is gekomen in Zuid-Afrika en wat de verschillen zijn, lees het hier.

Nieuwe fiscale regeling met betrekking tot kerstpakket budget

De WKR (Werkkostenregeling) gaat veranderen. Het percentage wat je vrij mag uitgeven is veranderd, wil je graag weten wat er veranderd, lees dan dit artikel.

Een creatief kerstpakket

Unieke en persoonlijke kerstcadeau-ideeën nodig? Zoek niet verder dan onze lijst met de beste items voor creatieve mensen!

Limburgse kerstpakketten

Bij het bestellen van een kerstpakket is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden die elk bedrijf heeft. Al deze kerstpakketten providers bieden iets bijzonders. Bekijk hier drie bedrijven die kerstpakketten aanbieden in Limburg.

Waarom men steeds vaker voor een duurzaam kerstpakket kiest

Steeds meer bedrijven willen het verschil maken in de wereld. Daarom kiezen deze organisaties voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). MVO verwijst in grote lijnen naar alle acties van een organisatie die haar imago verbeteren of behouden en tegelijkertijd rekening houden met mensen - inclusief duurzaamheid! Maar wat betekent dit voor het jaarlijkse kerstpakket...

De WKR regeling en kerstpakketten

De Werkkostenregeling, kortweg WKR, is een grote opluchting voor werkgevers. In het verleden waren er veel verschillende regels over hoeveel geld kon worden terugbetaald, maar nu met bijna alle soorten belastingen die in deze regeling zijn opgenomen, maakt het dingen gemakkelijker als je probeert niet alleen je personeelskosten te dekken tijdens de kerstperiode zonder wetten te overtreden- maar zorg er ook voor dat ze goed betaald worden!

Crisis resulteert in nieuwe trends

Naarmate de prijzen blijven stijgen, zullen mensen snel beseffen dat ze geen kerstcadeaus meer kunnen betalen voor hun dierbaren, tenzij je niet alleen dit jaar maar ook volgend jaar geluk hebt! In feite hebben de meeste leveranciers in Nederland al bestellingen ontvangen met schaarse leveringen die kort komen net voordat de winter weer vroeg aan de deur klopt. Wat betekent dit voor de werkgevers?

Nieuwe regeling kerstpakketten

Kerstmis komt eraan en daarmee een geheel nieuwe reeks regels om te navigeren bij het samenstellen van het perfecte vakantiepakket voor werknemers. Ondernemers moeten er dit jaar voor zorgen dat hun werkkostenregeling (WKR) en fiscale regelgeving op orde zijn – veranderingen ten opzichte van 2021 en 2020 betekenen meer werk dan voorgaande jaren! We spraken met drie verschillende cadeauleveranciers over waar ondernemers deze kerstperiode rekening mee moeten houden, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat alle medewerkers iets speciaals onder de boom hebben.

Bedrijf in de spotlight.