Leuke kerstpakketten voor klussers

In dit artikel vertellen kerstpakketten experts over een uniek kerstpakket: een kerstpakket speciaal voor klussers. Lees hier over een bijzonder kerstpakket voor klussers en andere leuke ideeën, zoals kerstmarkten en het zelf samenstellen van een kerstpakket voor klussers.

Kerstpakket ideeën Groningen

In een artikel gericht op kerstpakketten in Groningen voor 2023, wordt de trend van duurzame en lokale producten benadrukt. De kerstpakketten dit jaar bevatten items die milieu-bewustzijn uitstralen en de Groningse cultuur vieren. Wellness-kerstpakketten die het welzijn bevorderen en DIY-kerstpakketten die creativiteit aanwakkeren, zijn ook populair. Dit belooft een feestseizoen vol zorgzaamheid en persoonlijke aandacht​

Gezonde kerstpakketten

Ben jij op zoek naar gezonde kerstpakketten? Dan ben je niet de enige, vertellen kerstpakketten leveranciers in dit artikel. Het gezonde kerstpakket wordt steeds populairder. Ook in 2023 zullen meer werknemers een kerstpakket met verantwoorde en voedzame geschenken krijgen.

Kerstpakketten doneren

Tilburg.com meldt dat er in Tilburg al sinds de pandemie kerstpakketten en kerstcadeaus gedoneerd worden. Kerstpakketten doneren begon in Tilburg tijdens corona, maar ook aan de Voedselbank worden kerstpakketten gedoneerd. Lees meer over deze hartverwarmende trend.

Wellness kerstpakketten in 2023

In 2023 groeien wellness kerstpakketten in populariteit. Een verzorgend wellness kerstpakket stelt een werkgever in staat om haar werknemers te belonen met een rustgevend kerstpakket. 

Vrije ruimte 2023

In 2023 geldt een hogere vrije ruimte. De 2023 vrije ruimte bedraagt 3%. Dit is goed nieuws voor werknemers, omdat dit betekent dat werkgevers meer budget hebben voor de kerstpakketten. Let er wel op dat deze verhoging tijdelijk is. Vanaf 2024 geldt een vrije ruimte van 1,92%. 

De psychologie van het kerstpakket

Elk jaar krijgen werknemers in Nederland kerstpakketten. Maar waarom is deze traditie in Nederland zo geliefd? En wat zou er gebeuren als bedrijven geen kerstpakketten meer zouden geven? Je leest het in "De psychologie van het kerstpakket: een blik op Vlaardingen".

Kerstpakketten voor vrouwen 2023

Ben jij op zoek naar de leukste kerstpakketten voor vrouwen? In dit artikel zetten kerstpakketten experts de meest originele kerstpakket ideeën voor je vrouwelijke werknemers uiteen.

Duurzame kerstpakketten steeds populairder

In 2023 blijft het duurzame kerstpakket in populariteit stijgen. Bedrijven laten graag zien dat ze geven om duurzaamheid en een duurzaam kerstpakket is dé manier om dit te doen.

Wat doen kerstpakketten leveranciers de rest van het jaar?

Die vraag heb je je vast ook wel eens gesteld. Seizoensgebonden bedrijven zoals kerstpakket bedrijven en carnavalswinkels moeten de rest van het jaar ook werk hebben. Maar wat doen ze dan eigenlijk? In dit artikel worden kerstpakketten leveranciers aan het woord gelaten over hun werkzaamheden door het jaar heen.

Kerstpakket donaties Amsterdam

In Amsterdam zijn de afgelopen jaren veel kerstpakketten gedoneerd. Amsterdammers doneren kerstpakketten aan buurthuizen, de Voedselbank, verzorgingstehuizen en zelfs aan buren. Ook dit jaar worden er weer veel kerstpakket donaties verwacht.

Kerstpakketten in Dalfsen

Kerstpakketten in Dalfsen krijgen in 2023 een lokaal karakter. Deze unieke kerstpakketten zitten bomvol heerlijke streekproducten. Lees meer over deze bijzondere kerstpakketten trend!

Het kerstpakket wordt duurder in 2023

Wordt het kerstpakket dit jaar duurder? De prijsstijgingen kunnen er voor zorgen dat het kerstpakket in 2023 duurder wordt. Wij vroegen het aan kerstpakketten experts.

Friese kerstpakketten

Friesland staat deze kerst in het teken van lokale Friese kerstpakketten. Lokale ondernemers en producenten leveren echte Friese streekproducten om de kerstpakketten mee te vullen. Dat maakt deze kerstpakketten uniek en duurzaam.

Meer budget beschikbaar voor kerstpakketten in 2023

In 2023 werd de vrije ruimte verhoogd van 1,7% naar 3%. Dat betekent dat bedrijven in Nederland een hoger budget voor kerstpakketten beschikbaar hebben. De vrije ruimte is een regeling onder de WKR die bedrijven in staat stelt om belastingvrij kerstpakketten en andere vergoedingen en geschenken te verstrekken aan hun werknemers. In eerste instantie werd een verhoging tot 1,92% aangekondigd tijdens Prinsjesdag, maar in 2023 profiteren werkgevers nu toch van een tijdelijke verhoging tot 3%.

Wat doen kerstpakketten leveranciers de rest van het jaar?

Als je voor een kerstpakket bedrijf werkt, heb je dan de rest van het jaar vrij? Zeker niet! Kerstpakketten leveranciers zijn het hele jaar druk bezig. Waarmee? Dat lees je in "Kerstpakketten in de zomer - drukte bij kerstpakket bedrijven in augustus". 

Kerstpakket trends Limburg

Ben jij benieuwd naar de kerstpakket trends in Limburg voor 2023? Drie kerstpakketten leveranciers vertellen alles over de trends van dit jaar met betrekking tot kerstpakketten. 

Lokale kerstpakketten

Lokale kerstpakketten zijn dé Limburgse trend voor 2023. Met een lokaal kerstpakket maak je een positief verschil voor het milieu en verras je je medewerkers met een origineel kerstpakket.

Goede voornemens met een gezonder kerstpakket

Door middel van een kerstpakket medewerkers helpen hun persoonlijke doelen te bereiken door met kerst gezonde en lokale snacks aan te bieden.

Een kerstpakket met lokale producten

Gezonde en lekkere kerst snacks worden dit jaar steeds populairder. Opvallend is dat klanten een speciaal pakket willen samenstellen met lokale producten, in plaats van alleen ongezonde lekkernijen in een kerstpakket stoppen tijdens het decemberseizoen!

De corona epidemie en kerstpakketten

Vorig jaar moesten kerst leveranciers oplossingen vinden voor de coronamaatregelen. Sommige cadeaugroothandels hebben het mogelijk gemaakt om pakketten rechtstreeks bij de medewerkers te bezorgen, hoe zal het dit jaar gaan en waar moeten bedrijven rekening mee houden? Lees het hier.

Bereid je voor op nieuwe maatregelen

Feestjes zijn weer begonnen! Maar is dit echt zo? Medewerkers van drie verschillende groothandels zijn nu al oplossingen aan het bedenken voor mogelijke nieuwe coronamaatregelen in December. Allemaal adviseren ze ondernemers en werkgevers om vroeg kerstpakketten te bestellen voor 2022, zo snel mogelijk zelfs! Want ook al ben je niet gelijk van plan om het cadeau te gebruiken, wie weet wat er de aankomende tijd gebeurt!?

Vraag naar duurzame kerstpakketten

De vraag naar duurzame kerstpakketten neemt toe. Dit jaar lijkt het erop dat ieders favoriete tijd van het jaar in het teken zal staan van milieuvriendelijke cadeaus geven en teruggeven! Omdat mensen milieubewuster zijn geworden, zijn ze op zoek naar artikelen die onze planeet en haar bewoners niet schaden. Eén thema krijgt in 2022 speciale aandacht: milieuvriendelijke geschenken.

Inflatie en de keuze van een kerstpakket

De economische onzekerheid treft iedereen, niet alleen bedrijven. Met stijgende energieprijzen, fluctuerende benzinekosten, en personeelsterkorten hebben we minder te besteden. Hoe kies je nu ook dit jaar het juiste kerstpakket?

Een nieuwe hobby als kerstpakket

Geef je dierbaren dit jaar het perfecte cadeau met een heerlijk en gezond kerstpakket! Geef bijvoorbeeld een kerstpakket waarmee werknemers hun eigen maaltijd kunnen bereiden, van bakbenodigdheden tot tuingereedschap. Het leukste aan deze cadeaus? Je werknemers kennis laten maken met een nieuwe hobby. Lees dit artikel voor ideeën.

De Nederlandse traditie kerstpakketten in Zuid-Afrika

Ben je benieuwd hoe onze nederlandse kerstpakketten traditie terecht is gekomen in Zuid-Afrika en wat de verschillen zijn, lees het hier.

Nieuwe fiscale regeling met betrekking tot kerstpakket budget

De WKR (Werkkostenregeling) gaat veranderen. Het percentage wat je vrij mag uitgeven is veranderd, wil je graag weten wat er veranderd, lees dan dit artikel.

Een creatief kerstpakket

Unieke en persoonlijke kerstcadeau-ideeën nodig? Zoek niet verder dan onze lijst met de beste items voor creatieve mensen!

Limburgse kerstpakketten

Bij het bestellen van een kerstpakket is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden die elk bedrijf heeft. Al deze kerstpakketten providers bieden iets bijzonders. Bekijk hier drie bedrijven die kerstpakketten aanbieden in Limburg.

Waarom men steeds vaker voor een duurzaam kerstpakket kiest

Steeds meer bedrijven willen het verschil maken in de wereld. Daarom kiezen deze organisaties voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). MVO verwijst in grote lijnen naar alle acties van een organisatie die haar imago verbeteren of behouden en tegelijkertijd rekening houden met mensen - inclusief duurzaamheid! Maar wat betekent dit voor het jaarlijkse kerstpakket...

De WKR regeling en kerstpakketten

De Werkkostenregeling, kortweg WKR, is een grote opluchting voor werkgevers. In het verleden waren er veel verschillende regels over hoeveel geld kon worden terugbetaald, maar nu met bijna alle soorten belastingen die in deze regeling zijn opgenomen, maakt het dingen gemakkelijker als je probeert niet alleen je personeelskosten te dekken tijdens de kerstperiode zonder wetten te overtreden- maar zorg er ook voor dat ze goed betaald worden!

Crisis resulteert in nieuwe trends

Naarmate de prijzen blijven stijgen, zullen mensen snel beseffen dat ze geen kerstcadeaus meer kunnen betalen voor hun dierbaren, tenzij je niet alleen dit jaar maar ook volgend jaar geluk hebt! In feite hebben de meeste leveranciers in Nederland al bestellingen ontvangen met schaarse leveringen die kort komen net voordat de winter weer vroeg aan de deur klopt. Wat betekent dit voor de werkgevers?

Nieuwe regeling kerstpakketten

Kerstmis komt eraan en daarmee een geheel nieuwe reeks regels om te navigeren bij het samenstellen van het perfecte vakantiepakket voor werknemers. Ondernemers moeten er dit jaar voor zorgen dat hun werkkostenregeling (WKR) en fiscale regelgeving op orde zijn – veranderingen ten opzichte van 2021 en 2020 betekenen meer werk dan voorgaande jaren! We spraken met drie verschillende cadeauleveranciers over waar ondernemers deze kerstperiode rekening mee moeten houden, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat alle medewerkers iets speciaals onder de boom hebben.

Link gratis toevoegen

Bedrijf in de spotlight.